Stravovanie

Základné informácie

Žiaci majú zabezpečené stravovanie v blízkej súkromnej stravovacej jednotke Veselé baby na Bajkalskej 21/A – budova Slovenskej obchodnej inšpekcie. Strava je pripravovaná v zmysle platných noriem a štandardov pre žiakov. Do jedálne budú chodiť žiaci v rámci školského klubu v sprievode kompetentného vyučujúceho.


Prihlásenie žiaka

Prihlásenie stravníka na obed je podmienené odovzdaním „Prihlášky na stravovanie“ a úhradou stravného. Pre žiakov s alergiami a intoleranciami bude poskytovaná špeciálna strava, preto prosím v prihláške na stravu nezabudnite uviesť o aký typ alergie/intolerancie ide.


Spôsob platby a cena stravy

Platba za stravné sa uhrádza mesačne vopred a to do 5. dňa v mesiaci bankovým prevodom na číslo účtu:

IBAN: SK90 1100 0000 0026 2674 1133
Do poznámky prosím uveďte meno žiaka, variabilný symbol je rodné číslo dieťaťa.

Výška stravného je stanovená na 3 €/deň – 1. stupeň (0. – 4. ročník)

Výška stravného je stanovená na 4 €/deň – 2. stupeň (5. – 9. ročník)


Odhlasovanie obedov

Odhlásenie obeda je potrebné nahlásiť telefonicky resp. mailom na adresu obedyszs@gmail.com najneskôr v daný deň ráno do 7:30 hod.

J E D Á L N Y     L Í S T O K

26.9. – 30.9. 2022

PONDELOK

0,33 Hrášková /1/

120g/250g  Kurací steak na smotanovej omáčke, ryža /1,7/

UTOROK                     

0,33  Drobková so závarkou

120g/250g   Bratislavské bravčové pliecko, cestovina /1,3,7/

STREDA       

0,33  Alpská vývarová /1/

120g/250g   Plieskavica so syrom, zemiaková kaša, kyslá uhorka /1,7/

ŠTVRTOK                  

0,33  Mrkvová /1/

400g  Granatiersky pochod, kyslá uhorka /1,3/

PIATOK                      

0,33  Zeleninová s bulgurom /1/          

400g Domáce pečené buchty s džemom /1,3,7/

Zoznam alergénnych zložiek:

1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich., 2.Kôrovce a výrobky z nich., 3.Vajcia a výrobky z vajec, 4.Ryby a výrobky z rýb, 5.Arašidy a výrobky z nich, 6.Sója a výrobky zo sóje, 7.Mlieko a výrobky z mlieka, 8.Orechy a výrobky z orechov, 9.Zeler a výrobky zo zeleru, 10.Horčica a výrobky z horčice, 11.Sezamovésemenáa výrobky z nich, 12.Oxid siričitý a siričitany (o koncentrácii viac ako10 mg/kg alebo 10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov)