Stravovanie
Základné informácie
Žiaci majú zabezpečené stravovanie v blízkej súkromnej stravovacej jednotke Veselé baby na Bajkalskej 21/A – budova Slovenskej obchodnej inšpekcie. Strava je pripravovaná v zmysle platných noriem a štandardov pre žiakov. Do jedálne budú chodiť žiaci v rámci školského klubu v sprievode kompetentného vyučujúceho.
Prihlásenie žiaka
Prihlásenie stravníka na obed je podmienené odovzdaním „Prihlášky na stravovanie“ a úhradou stravného. Pre žiakov s alergiami a intoleranciami bude poskytovaná špeciálna strava, preto prosím v prihláške na stravu nezabudnite uviesť o aký typ alergie/intolerancie ide.
Spôsob platby a cena stravy
Platba za stravné sa uhrádza mesačne vopred a to do 5. dňa v mesiaci bankovým prevodom na číslo účtu:
IBAN: SK90 1100 0000 0026 2674 1133
Do poznámky prosím uveďte meno žiaka, variabilný symbol je rodné číslo dieťaťa.
Výška stravného je stanovená na 3 €/deň – 1. stupeň (0. – 4. ročník)
Výška stravného je stanovená na 4 €/deň – 2. stupeň (5. – 9. ročník)
Odhlasovanie obedov
Odhlásenie obeda je potrebné nahlásiť telefonicky resp. mailom na adresu obedyszs@gmail.com najneskôr v daný deň ráno do 7:30 hod.
J E D Á L N Y L Í S T O K
6.2. – 10.2. 2023
PONDELOK
0,33 Pórová s haluškami /1,3/
120g/200g Goralská bravčová pochúťka, varené zemiaky /1,7/
UTOROK
0,33 Brokolicová /1,7/
120g/200g Kuracie na mexický spôsob, ryža s kukuricou /6/
STREDA
0,33 Hovädzia s niťovkami /1/
350g Domáce zemiakové šúľance, posypané makom, preliate maslom /1,3,7/
ŠTVRTOK
0,33 Šošovicová na kyslo /1,7/
350g Bravčové rizoto so slovenskej ryže, šalát /1/
PIATOK
0,33 Boršč /1/
120g/200g Vyprážané rybie filé, zemiakové pyré, kyslá uhorka /1,3,7/
Zoznam alergénnych zložiek:
1.Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich., 2.Kôrovce a výrobky z nich., 3.Vajcia a výrobky z vajec, 4.Ryby a výrobky z rýb, 5.Arašidy a výrobky z nich, 6.Sója a výrobky zo sóje, 7.Mlieko a výrobky z mlieka, 8.Orechy a výrobky z orechov, 9.Zeler a výrobky zo zeleru, 10.Horčica a výrobky z horčice, 11.Sezamovésemenáa výrobky z nich, 12.Oxid siričitý a siričitany (o koncentrácii viac ako10 mg/kg alebo 10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov)